Kurs

Tantra trening for Kvinner

Når vi kvinner kjenner lengselen etter noe mykere som likevel er sterkt. Få uttrykke vår sensualitet og bli behandlet med respekt. Komme i nærende kontakt med vår egen indre sannhet. Kjenne pulsen stige og lykkefølelsen boble innvendig. Kjærligheten til alt og alle stråler i hele kroppen. Når vi gjør gode ting for oss selv og verden rundt oss endres.

Trygge i vår egen kraft. Åpen for nytelse på nye og gamle måter. Rå tilstedeværelse, og vakkert sårbart. Tidligere kan dette ha vært motsetninger, nå er det smeltet sammen i enhet for alt det vi er.

1. Vekke opp vår kraft og seksualitet
2. Åpne opp for flyt av følelser og sensualitet
3. Mot til å stråle gaven og styrken du er
4. Mykne inn i hjertes kjærlighet, aksept og medfølelse
5. Våge å uttrykke kreativitet og sannhet
6. Stole på egen intuisjon og skapelse
7. Integrere styrke og kontakt med enhet

Dette er en kurs-serie over 7 helger. Jeg velger alltid å fasilitere med full aksept for den vi er og holde folk i kjærlighet, med alt som er levende i oss.

Du er velkommene om nybegynner og erfaren. Det er mulig å starte hele tiden uavhengig av hvilken del du begynner med. Du er først ferdig når du har tatt alle 7 delene.

Hver morgen begynner vi med meditasjon. Grupperommet er vakkert dandert med blomster, stearinlys og vakre tekstiler. Vi sitter på puter oppå madrasser. Her danser vi. Vi deler som likestilte fra våre opplevelser og følelser – alt som er levende i oss. Uten at vi må forsvare, diskutere argumentere eller beskytte noe. Vi deler fra vårt sanne jeg og blir møtt med interesse uten ord. Gjennom øvelser blir vi kjent med nye sider i oss selv. Når vi gir og mottar bevisst berøring blir noe helt og helbredet inni oss. Massasjene åpner opp for tillit, varme, medfølelser og nærhet. Det er fulle dager med god(e) pauser for mat, hvile, integrering og gjøre det som er best for seg selv. Kurset gir deg også verktøy som du kan bruke i din hverdag.

Fokuset er på hver og ens egen reise til forståelse og innsikter i seg selv. Til større selv-aksept og selv-kjærlighet. Dette vil også alle andre som vi er i kontakt med nyte av. For når vi gir oss selv et større spillerom, vil vi også gi også andre et større spillerom for å få være seg selv, og den gaven hver og en av oss er for hverandre og i livet.

Her deler noen kvinner litt av hva de sitter igjen med etter en helg med meg:

«Kristin har et unikt nærvær og evne til å skape et trygt og varmt rom. Der det er plass til alt som bor i oss. Det er lett å lande i tillit. Dette er tredje kurset jeg er med på med Kirstin, og det har vært en enorm støtte til å komme nærmere min sannhet og få gi uttrykk for alt som er meg. Takk Kristin <3»

«Å komme sammen i trygghet og tillit. Kjenne varmen. Litt spent, litt engstelig. Tiden forsvinner, bare la seg lede, fra den ene opplevelsen til den andre. Bli tatt vare på. Mat og drikke. Bli sett, å se. Være kvinne blant kvinner.»

«Kristin, jeg vil takke deg for alt du inkluderer og deler av din visdom. Du har gitt meg mange frø, som jeg tar med meg. I din kraft, frihet og hele ditt spekter så skaper du trygge rammer! Kjenner på kraft, nysgjerrighet og glede. Du nyter og ufarliggjør. Takk kjære Kristin.»

«Anbefaler dette til en venninne, fordi du kan faktisk oppleve å gi slipp på noe du har båret på i alle år. Du kan starte på nytt. Takk, takk, takk <3 Gleder meg masse til neste treff. Dette bringer en endring for meg, for familien min, min mann og mine barn <3»

«Forløse stengte følelser. Våge å være Kvinne. Lære nærhet / nakenhet og lære kroppen å kjenne. Våget å røre sårbarhet i trygge rammer. Funnet det hellige rom i meg selv.»

«Tusen takk Kristin for det rommet du har skapt for oss denne langhelgen. Det har virkelig gitt meg mulighet for å åpne opp for følelser og energier. Jeg føler meg fornyet, og med mange gode verktøy som jeg kan ta med meg inn i hverdagen. Gleder meg til neste gang.»

«Dette vil jeg si til en venninne: Bli med inn i en magisk kvinne-verden med et hav av tid til å utforske ditt liv, dine tanker, følelser, din seksualitet. Kristin guider deg igjennom de ulike øvelsene på en trygg og kjærlig måte. Selv var jeg ikke sikker på hva jeg gikk til, men sitter igjen med en dyp følelse av fellesskap, kjærlighet, latter og nytt håp.»

«Jeg vil anbefale et kurs med Kristin, for tantra er å si ja til livet. Til å eie hele min kropp og alle mine følelser. Alle teknikker for å åpne min kropp, slik at jeg kan vise hvem jeg er. Jeg bruker de teknikkene jeg lærte på kurset i hverdagen, for å åpne opp og si ja til livet.»

«Hvis du renger å øve på å åpne deg så gir Kristin rammene som gjør det sannsynlig at du får det til. Kurset har noen gruppeterapi elementer. Ser på sex som en del av helheten.»

«Kristin, du ser hver og en av deltagerne og bryr deg om hver og en. Jeg liker så godt at du ikke gjør det for at andre skal ville se ut som deg, men for at de skal komme til sin egen kraft og skjønnhet, og eie den.»