Hva er

Hva er Tantra?

Tantra kommer opprinnelig fra India for over 5000 år siden, på samme tid med yoga og ayurvedisk medisin. Det er en vei til dypere visdom, også til oppvåkning og opplysthet.

I Tantra anvender vi bevegelse, pust og lyd, vi gjør meditasjoner og øvelser. Blir oppmerksomme på energier i kroppen og energisentere. Vi bruker alle våre sanser til å vekke til live kroppen og åpne oss opp for mer av det vi er.

Vi blir kjent med oss selv, avdekker skjulte skatter i oss og styrker oss i møte med det som kan kjennes ubehagelig. Kommer i kontakt med indre visdom, som kan guide oss på veien i livet. Vi blir hele mennesker.

Tantra er en erfaringsbasert kunnskap, som først lærest når du gjør meditasjonene og øvelsene, sammen med en erfaren guide / lærer.

Innsikter kan du også få i massasje-meditasjoner, med avslappethet, nytelse og bevegelse av energier. Og igjennom å løse opp spenninger, muskelsammentrekkninger og blokkeringer. Det er en indre lytting.

Å møte deg selv på en ny måte med aksept og kjærlighet. Dette er speilet jeg holder opp for deg. Ved at jeg ser deg i aksept og kjærlighet så kan negative tanker og ideer om deg selv slippe taket sammen med skyld, skam og frykt. Så det blir mer plass for å se deg selv med nye øyne og dermed andre. Dette påvirker alle dine relasjoner: Med livs-partner, barn, foreldre, søsken, kollegier, venner, interesser, samfun, politikk osv osv osv.

Derfor er Tantra for meg å si Ja til livet, og alt det førere med seg.

Hvis du ønsker å finne ut om dette er noe for deg så kom til en sesjon eller et kurs. Prøv det ut med åpenhet og nysgjerrighet for hva dette kan betyr for deg. Det er kun ved å prøve at vi kan få vite hva det er for hver og en av oss.

Hva er Zen Coaching ?

Zen er tilstedeværelse, bevissthet, mindfulness, avslappet årvåkenhet, vår sanne natur; å leve dypt forbundet med livets essensen, slik den utfolder seg og manifesterer seg i overraskende og kreative måter fra øyeblikk til øyeblikk.

Coaching det kunsten å støtte mennesker til å oppdage sine egne indre ressurser, og svar på sine egne spørsmål. Dette gjøres hovedsakelig gjennom dyp, respektfull lytting og kraftfulle spørsmål.

Zen Coaching er en kraftfull tilnærming til livet, med et sett av forståelser og prinsipper for hvordan vi kan støtte oss selv og andre i å komme hjem til vår sanne natur, vokse som mennesker og å leve og handle fra den anerkjennelsen.

Utgangspunktet for Zen Coaching ligger i vårt naturlige ønske om å være fullt ut den vi er, og for å være ekte, autentisk og ærlig med oss ​​selv og andre. Som en coaching tilnærming forener den fokus på å nå ytre mål – som er karakteristisk for tradisjonell coaching – med en dypere indre fokus enn det som normalt finnes innenfor coaching.

Tilnærmingen bygger på grunnleggende mindfulness prinsipper, eller bevisst tilstedeværelse. Den utforsker begrensende overbevisninger, og åpner våre sanne indre ressurser. Det viktigste med metoden er – en indre, fokusert utforskning basert på konkrete spørsmål og en støttende lytting.

«Målet» med Zen Coaching er oppnåelig akkurat her, akkurat nå – rett og slett ved å merke, tillate og fullt ut oppleve vår erfaring i dette øyeblikk. Det er ingen grunn til å vente, ingen grunn til å søke tilfredsstillelse i fremtiden. Oppfyllelse, letthet og visdom er uansett essensen av hva vi erfarer akkurat her, akkurat nå.