Sesjon

Slik kan en sesjon se ut med meg

Tantra er å møtes i øyeblikket uten forventninger, akseptere alt som er, og alt er velkomment. – På en måte kan man si at man møtes ved et null-punkt og derfra kan alt skje… Dette er litt teoretisk, for ofte har vi forventninger. Så vi begynner med der vi faktisk er.

«Et møte i sannhet»

Rommet er rent og behagelig. Det er er avslappende, og belysningen består mest av stearinlys. Ofte har jeg renset rommet med en form for røkelse.
Du kommer og får en klem. Jakke og sko av, og så går vi inn i behandlings-rommet. 

«Hva er levende i deg?» 

Først sitter vi ned og jeg spør om hva som er levende i deg. Jeg har kjent inn før du kommer og mens vi snakker. Så deler jeg med deg hva jeg tenker kan være en god øvelse denne dagen i forhold til det som er levende, eller jeg har et par forslag. Så kjenner du inn på hva som stemmer for deg. I tillegg snakker om sunde grenser for begge parter.

Nå tar du kanskje en dusj og får en sarong (tekstil) å ha rundt deg.
Vi sitter ned og jeg guider en meditasjon som bringer oss inn i kroppene og det kan ta oss i kontakt med jorden og universet, og kanskje ikke. Vi ender opp i hjertet. Nå har vi kontakt med hjertet, også hverandres. Deretter er det øyekontakt.

«Åpne opp for mer kjærlighet og nytelse»

Nå er det hoved øvelsen som vi har kommet frem til sammen. Det er en av mange ulike øvelser.

Bevisst berøring – Lett og rolig berøring som bringer helse til kropp og sjel.

Øvelse med å bevisstgjøre relasjoner – her bruker jeg mange ulike verktøy 

Pusteøvelser – Aktivere hele kroppen og leve ut det som er. Noen ganger helt fritt andre ganger med et fokus

Energi-øvelser – Bevisstgjøre ulike energier vi har som mennesker slik at vi kjenner dem igjen i dagliglivet og kan bruke dem med intensjon, eller også kunne si nei takk til det

Tantra massasje – Vekker livskraften som er den seksuelle energien. Etterpå kan du kjenne deg avslappet og boblende fylt av energi, lyst, indre kontakt og mye mer.

Full kropps-orgasme – Åpner opp for ny type nytelse. Gir en fantastisk energi boost, gjennom å åpne kroppens energibaner. Her aktiveres den energetiske kroppen og det er minimalt med fysisk kontakt.

Dyp avspenning (De-armoring) – Åpner energi-banene i kroppen så alt kan bevege seg i mer flyt-opplevelse. Har du en del spenninger og blokkeringer er det behov for denne før du får fult utbytte av «Full Kropps Orgasme».

Bekken massasje – Fokuserer berøringen rundt bekkenet og jobber dypt for å slippe opp spenninger. Kan også hjelpe for de som har lite blodgjennomstrømning til genitaliene pga muskelspenninger. Blodgjennomstrømningen til genitaliene er viktige for kvinner og menn for å kjenne nytelse i elskov.

Lingam massasje – For menn. Mykgjør hele kroppen, bygger tillit og gir rom for større selv-aksept. Berøring av hele kroppen. 

Yoni massasje – For kvinner. Mykgjør hele kroppen, bygger tillit og gir rom for større selv-aksept. Berøring av hele kroppen.

Sacred spot – Gir slipp på spenninger og blokkeringer i bekkenet og åpner opp for mer nytelse. Rosetta helbredelse og nytelse.

Coaching – samtale med fokus på aksept og transformasjon.

Vi avslutter med integrering, og mulig bevisstgjøring av det du vil ta med deg etterpå. 

«Ramme av trygghet og aksept»

Man kan ha sesjon med alle klærne på, delvis eller helt naken. Alle kjenner etter hva som er godt for dem. 

Håper dette gir deg et mer tydelig bilde av en sesjon med meg.
Jeg går med sannheten i møtet. 
Utforskningen din er å finne din egen sannhet.

Alt er en invitasjon til å utforske og se hva det kan gi deg. Det er ingen ting du gjøre. Du er mesteren i ditt eget liv. Jeg brenner for å støtte deg til eget indre selvstyre.

Du kan oppnå dyp avslapping, kjenne deg åpen for livet og andre mennesker, møte alt i livet med letthet, elske deg selv mer, få nye og meningsfulle innsikter, klarhet i prioriteringer…. og det kan til og med være livs-endrende for deg

Ønsker deg en fin dag. Varm klem Kristin