Tilbyr

Privat sesjoner

Massasje

BEVISST BERØRING – Lett og rolig berøring som bringer helse til kropp og sjel.
TANTRA MASSASJE – Vekker livskraften som er den seksuelle energien. Etterpå kan du kjenne deg avslappet og boblende fylt av energi, lyst, indre kontakt og mye mer.
FULL KROPPS ORGASME – Åpner opp for ny type nytelse. Gir en fantastisk energi boost, gjennom å åpne kroppens energibaner. LINGAM MASSASJE – For menn.  Mykgjør hele kroppen, bygger tillit og gir rom for større selv-aksept.

YONI MASSASJE – For kvinner. Mykgjør hele kroppen, bygger tillit og gir rom for større selv-aksept.
SACRED SPOT – Gir slipp på spenninger og blokkeringer i bekkenet og åpner opp for mer nytelse.     
DE-ARMORERING – Åpner energi-banene i kroppen så alt kan bevege seg i mer flyt-opplevelse. Har du en del spenninger og blokkeringer er det behov for denne før du får fult utbytte av «Full Kropps Orgasme».

Zen Coaching

Du er bedre enn du tror.

Gjennom selv-aksept åpner du opp for større indre frihet, ro, kontakt, kjærlighet, tillit og mer av det du lengter etter i livet.

Zen coaching er en utforskning av det som er levende i deg, igjennom samtale. Det kan være ulike temaer som opptar deg i livet: Partner, barn, arbeid, smerter, interesser, foreldre – alle type relasjoner.​ Slik blir du mer generøs med deg selv, og dermed andre.

Helbredelsesreiser

Vi er hele sammensatte mennesker med tanker, følelser og kropp. I livet opplever vi alle sjokk og traumer som blir sittende igjen inni oss. Å helbrede dette er et dypt arbeid som vil gå over flere møter.

Vi bygger tillit, du deler om riftene og sårene du har fått i livet som du vil helbrede. Deretter vil vi jobbe med pust, lyd, bevegelse, meditasjon og massasje for å løsne fastfrossende ideer, følelser og minner i kroppen. Slik at du ikke blir styrt av dine tidligere opplevelser, men er fri til å skape det livet du vil leve.